Smart Dogs Puppycursus

Door het volgen van een puppycursus zorgt u ervoor dat uw puppy een goede basis krijgt zodat hij kan opgroeien tot een vriendelijke, vrolijke en sociale hond.

Een puppy leert in de eerste 3 maanden van zijn leven heel snel. Daarom is het belangrijk om zo vroeg mogelijk te beginnen met een puppycursus, zodat het opvoeden en socialiseren goed kan worden begeleid.
Wij trainen op een positieve en beloningsgerichte manier, dat wil zeggen dat goed gedrag wordt beloond en dat we ongewenst gedrag proberen te voorkomen of om te buigen naar het gewenste gedrag.
Het is geweldig om te ervaren hoe snel een puppy leert door op deze positieve manier te trainen EN hoe leuk hij het vindt om steeds nieuwe commando`s aan te leren.
Bij Smart Dogs is het hele gezin welkom en mogen alle gezinsleden actief deelnemen.
Tijdens de cursus leren de puppy’s de basiscommando’s zoals: Zit, los, lig, blijf, volg en niet te vergeten wandelen aan de riem zonder trekken.

De cursus bestaat uit 8 praktijklessen en een welkomstpresentje. 
Van elke les krijgt u per e-mail feedback zodat u thuis op uw gemak alles nog eens kunt nalezen en oefenen. Niet alleen het geleerde staat in het geheugensteuntje maar ook een heleboel informatie over het op de juiste manier aanleren van verzorgende handelingen zoals: tanden poetsen, oren controleren en schoonmaken, ogen controleren en schoonmaken en nog veel meer.

Alle lessen worden in de buitenlucht gegeven en duren een uur. In het laatste kwartier is er gelegenheid voor al uw vragen en mogen de puppy’s, zover mogelijk, naar hartenlust spelen.

De puppy’s zijn welkom vanaf 8 t/m 15 weken leeftijd, ze dienen een week vóór aanvang van de cursus minimaal hun eerste inenting te hebben gehad.

Er wordt in kleine groepjes les gegeven.
De kosten voor de cursus bedragen €140,-

Stuur voor meer informatie een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.